divendres, 5 d’agost del 2011

Trescant a la Vall de Gerber

       Aprofitant els dies de descans, planifiquem amb la Laura i en Rafa, fer una passejadeta d'alçada. En aquesta ocasió, decidim recòrrer la Vall de Gerber, que s'enfila sortint del parking on està el telecadira  la Peülla , de l'estació de Baqueira-Beret. El dia és fantàstic, ens acompanya el sol sense parar, i la pujada la fem sense pressa, admirant els colors i els contrastos que ens ofereixen els tres estanys que passem. l'Estanyola, l'Estany petit de Gerber, i l'Estany de Gerber. La vegetació exhuberant, amb milers de papallones, dona pas a la roca aspra, i els pins negres que son els més habituals ja a aquestes alçades, tenint present que sortim de la cota 1.900m. 
        La nostra fita, arribar al refugi Mataró de la UEC (2.485m), tot i que veiem la possibilitat de fer una circular ben wapa, arribant fins al Coll de l'estany Glaçat, Saboredo, i tornada a la Bonaigua. Ho deixem per un altre dia, quan la nena que porta la Laura al ventre ja estigui en aquest món !! ara només té cinc mesos i mig. De moment, la mami s'ha comportat de fàbula i ha pujat i baixat com una campiona, aquesta ha estat la teva primera excursió d'alta muntanya petita !!. 
Dinem vora l'estany de l'Illa, un luxe, i... no li digueu a ningú, fiquem els peus, i...., una mica, més a les aigües fresquetes d'aquesta estanyola. Encara ens queda temps per fer una xocolata desfeta a L'Aneuenca , el nostre premi , i a fer punyetes el règim !

Molt bé Laura ! ets una campiona !








Aglais urticae

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't