dimarts, 20 de juliol de 2010

Pedals de Lava - Lanzarote , Isla Graciosa

Mes de Juliol, se m'ha tirat a sobre tota previsió, així que el millor que puc fer és l'antítesis: improvitzar. Entre Dolomites i alguna illeta mediterrània propera, s'acava impossant Lanzarote. Lógica ? : Cap, la recerca d'un indret ciclable i potencialment "tractable" turísticament en sis dies: "voilà", la Pelades de Lava, circuit que recorre tota la illa de Lanzarote + Isla Graciosa. Ingredients: avió, btt, road-book, paisatges espectaculars, afegint una
Vista des de  la carena de Famara.

mica de potència escurçant els dies de pedalades, així decideixo fer-la en quatre dies. 


Isla Graciosa des de el Mirador del Río

Dia 0 : Barcelona - Arrecife - Km 0

Primera sorpresa, haig de facturar la bicicleta. Sort que la porto ben empaquetadeta a dins una caixa. Vol sense incidents, arribem deu minuts abans de l'hora prevista. A l'aterratge l'illa ja marca el seu caràcter, notant sobre l'aparell volador uns sotrects produïts pel vent bastant divertits.

Com que arribo molt d'hora a l'Aparthotel, amablement em cedeixen una habitacio fresca on apedaço la meva bicicleta, que ha suportat perfectament el vol, està feta una campiona. Puerto del Carmen és una de les localitats més turístiques de l'illa, des de fa molts anys,  situada a uns 20km de la capital, Arrecife , al sud de l'illa. Es caracteritza per la massiva afluència de públic estranger que frisa per les platges lanzarotenyes i l'agradable temperatura imperant.

Dia 1: Puerto del Carmen - Órzola - Caleta de Sebo (Isla Graciosa)-67 Km (+350m)

Completet: a les 9.00h ja estic cabalcant per sobre dels pasejos marítims de la localitat, i de la propera Arrecife, capital de l'illa.


Dia 2:  Volta a Isla Graciosa - 34 Km (+330m).


Playa de las Conchas - Isla Graciosa

Dia 3:  Órzola - Yaiza  94km  +2.000m


Dia 4: Yaiza - Puerto del Carmen 62km  +820m


Dia 5:  Visita a la Fundación César Manrique i al Parc Natural de Timanfaya. Los Hervideros i La Laguna Verde.


Dia 6: Visita a Los Jameos del Agua i a la Cueva de los Verdes -   Vol a BCN http://www.youtube.com/watch?v=rPKQOBE1Y6o
 http://maxibikeclub.blogspot.com/2010/02/pedales-de-lava.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't