dimarts, 20 de juliol de 2010

Cinc mesos al Pallars ... Sobirà


    Cinc mesos, qui ho havia de dir !. Ara , sembla que puc rependre el Blog, així que començarè a disparar de nou. No us pensessiu pas que he estat passiva, bé, totalment NO, la comarca dona molt de si, tot i que una feinada intensa m'ha absorbit molta energia, això és el que més o menys han donat de si aquests dies.

-  ESQUÍ : mentre s'ha pogut...
- Foc de Neu. 7 de Març , Isil. Carrera de raquetes. Recorregut de descoberta enmig dels boscos propers a la zona del Fornet. Neu i gel. Segona clasificada femenina i segon absolut local.

http://www.vallsdaneu.com/focdeneu


- Esterri d'Àneu - Mongarri- Esterri d'Àneu Btt. Recorregut amb neu inclosa de aprox 65 km , que s'endinsa dins la comarca de la Val d'Aran.
- Esterri d'Àneu - Vall d'Unarre - Cerbi Btt.
 
 


- Llavorsí - Areu -Plà de Boet - Llavorsí Btt.  Majoritàriament asfalt, però amb el toc de la pista final, Vall Ferrera, fantàstica.

- Llavorsí - Vall de Tor - Tor - Llavorsí Btt. Arribo al poble de Tor, tètric, sense cap habitant, vall tancada i salvatge, accès a Andorra, tot i que no continuo per la pista degut a la neu.

- Llavorsí - Tavascan - Plà de Boavi - Llavorsí Btt.

- Araós - Bordes de Viròs - Refugi Gall Fer - Pla de Buiro - Ainet de Besan Btt. Circular pels boscos de Viròs (Vall Ferrera), molt agradable i pujada progresiva.- Ribera de Cardòs - Cassibròs - Plà de Negua - Esterri de Cardòs - Ribera de Cardòs Btt. Circular que s'enfila a més de 2.000m d'alçada. Pujada sense treba.

- Esterri d'Àneu - Arestui - Baiasca - Pla de l'Artiga - Escart - Esterri d'Àneu  Btt. Vall  preciosa , molt tranquil.la i amb unes vistes a la part superior impresionants.


- Planes de Son - Pla de La Font - Planes de Son per pista del pas de Coro Btt. Circular de no més de 30km per fer en una estona agradable, enmig de pistes que de baixada poden ser molt ràpides.

- I Marxa de resistència Memorial Just,Quique, Edu  40 Km. Recorregut també circular sortint d'Esterri  i passant pel coll de Fogueroux, amb un desnivell acumulat total de +1.700m. Troto a les baixades i aconsegueixo acabar-la en 7 hores 20', amb el meu mal de queixal a l'esquena.

- I Marxa de resistència Romànic a la Claror de la Vall de Cardòs.  41 Km , i +2.435m. Segona clasificada absoluta femenina. Itinerari amb 18 controls als diferents poblets enfilats a les muntanyes d'aquesta preciosa vall. La meitat del personal es perd per la manca de senyalització en alguns trams.


- Estic aprenent a muntar a cavall , amb l'ajuda del Xic i de la Lluna, al final aconseguirè trotar i el que calgui.

- Maig -Transpirenaica Aragonesa Btt.

- Falles d'Isil. Bonica festa de Sant Joan, amb la espectacular baixada de falles a la nit. Festa declarada d'interès Nacional.


- Les tel.les acrobàtiques, un altre repte, però aquest us l'explico quan tingui més forma.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't