dijous, 10 de maig del 2012

Btt al Parc Natural del Delta de l'Ebre

       Coneixia el nord, coneixia el sud, i fins i tot l'interior de Tarragona, les muntanyes de Prades, els Ports, però increiblement, encara no m'havia atançat mai a aquest espai protegit, el mal temps anunciat al Nord de la península, em fa optar per pendre el mapa i estrenar-lo.
        Tres dies recorrent aquests paisatges de ocells, aigua, mar, plans, conreus, olor a sal, horitzons, tan escasos aquí al Pirineu. L'experiència molt recomanable, però amb els tres dies ja n'he tingut prou, intento recorrer els espais més emblemàtics a sobre de la bici, no us perdeu la punta del Fangar, La Tancada i el seu nou Centre d'educació ambiental, el riu Ebre al seu pas per la població de Deltebre, L'Encanyissada, la Barra del Trabucador, amb la muntanya de sal al fons de les Salines de la Trinitat a la Punta de la Banya, la Bassa de les Olles, els flamencs, i el parlar tan simpàtic dels seus habitants amabilíssims.
        El darrer dia del pont aprofito per fer realitat una idea de fa molts anys, pujant amb la bici des de el Bruc fins a Monestir de Montserrat, la cabra, que tira al monte...












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't