diumenge, 20 de desembre del 2009

VI Duatló de Muntanya Vila de Pallejà






Finisher, això és el que em consola. He aconseguit acavar-la , malgrat les condicions meteorológiques, i el mal que em feien els soleos, esgarrapant mitja hora ben bona a la de Puig-Reig, 2h34', el que vol dir que encara tinc molt recorregut per millorar i motivar-me.   El recorregut en bici, m'ha agradat força, molt ben buscat, i els darrers 2,5km, psicològicament matxacants. Resultat final, primera-última-única classificada femenina local, així son les coses, per pujar al podi , s'han de donar totes aquestes circumstàncies, que donat el cas, doncs mira, sembla que va anar així. El meu reconeixement a tots els participants, organitzadors, i als que estaven a la muntanya, passant fred, que en feia, al costat de bassals glaçats que feia anar una mica a l'aguait amb la bici. L'ambient, molt bó, però la gent va marxar molt ràpid, va faltar aquest caliu del públic, suposo que la rasca no va ser un bon alicient... FIns a l'any vinent, ja veurem si formant part activa de l'event....

Això és el que diu la pàgina de la Fed Cat de Triatló: el que no diu és que van acavar nomès 282 corredors:
"



NI ELS -2º SÓN RIVALS PER A ELLS !!!!! ( PALLEJÀ 20/12/09 ).

336 valents/es contra el fred .

Organitzada de manera impecable pel Club Cicliste Pallejà, la VI à. edició d'aquesta prova ha estat guanyada per Erik Díaz i Nuria Lauco. "

2 comentaris:

  1. Ahora ya tienes un reto a un año vista....mejorar lo de este año, y ahora ya no hay excusas, tienes un año por delante!!!!jajaja.

    ResponElimina
  2. Si, tienes razón, a lo mejor lo que me falta es salir con liebres,ya me entiendes, ser + valiente , j j j.

    ResponElimina

Expresa't