dimarts, 17 de novembre del 2009

Btt a Moià - Esportiva a Montserrat








Dissabte amb la penya Bttcecaires, moltes rises, i alguns errors a l'hora de seguir el track, però la ruta , molt gratificant pel mig de boscos amb aquella llum i colors de la tardor. Spectacular.
Vàries punxades, una pájara i per acabar d'amanir-ho, en mig del no res, trenco la patilla del canvi, quina fila feien tots en cercle mirant la meva bici, i preguntant si portava el recanvi..... haguès pagat per grabar les seves cares. Finalment, i malgrat tots els entrebancs arribem a dinar a Moià a les 15.30h, quina delícia, està tot boníssim , el que fa la gana. Desprès toca repartir els "paquets", a Manresa, Pallejà, Molins i Fontpineda, JA ja ja ja.


Track : http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=621460


Diumenge, la Núria , la Inès i jo mateixa quedem a les 11.00 ?¿ a Abrera, i finalment marxem quasi a les 12.00h. Collbató, escalada esportiva a la paret escola de Can Mauset, totxo Xeroqui, vies de V , V+, tranquil.lament que ens em de possar les piles. Matí molt agradable, i caluròs, ens hauríem quedat en màniga curta i tot. Mentrestant, els nois, fent vía a la pared dels Diables, aquests si que escalen de veritat !! quina enveja !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't