diumenge, 7 de desembre del 2008

La Roca del Vallès

Intent de seguir el recorregut de la darrera edició de la Prehistòrica.
Sortim de St. Just a les 7.45 a.m. amb el Molero, el matí promet. Arribem a la Roca, puntualíssims, i ja ens estan esperant: el Joan, El Jaume, Cano, Berni, Xavier,Xapi, i sorpresa: el Jacinto. Problema amb les piles de Gps, hui hui hui, que no tenim track. Començem a pedalar, sort que m'he jalat el boacata... aquests nois son uns diesels. Primeres pujadetes que coincideixen amb una marxa solidària a peu. De seguida comencem a endinsar-nos pel bosc, per uns corriolets fantàstics. Les pujades i baixades es van combinant, arribant a ser tot plegat bastant trencador, però es fa sense problemes.
Al final, em d'improvitzar perque fem dos grupets, i acabem arribant al poble per carretera, rodant per ella més del previst, fent finalment 42Km i 1.287 m +.
Jo com sempre, encantada de sortir amb aquests xiquets, dels que cada dia n'aprenc una (gràcies Cano pels teus consells) fins a la propera. Recorregut molt divertit, + divertit amb - gent es clar, i de noies com sempre, nomès vàrem veure dues, aiii.

Ruta wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=253565

2 comentaris:

  1. Ep!!! que amagat que teniu el blog!!!!

    a veure si penjeu més fotos!!!

    je je je!!!

    ResponElimina
  2. Te he pillado!!! y a partir de ahora os perseguiré...

    ResponElimina

Expresa't