dissabte, 15 de novembre del 2008

Cap de setmana only Women: ferrada + btt







Cap de setmana 15-16 de Novembre. Deprès de 2.000 mails, quedem d'acord , dissabte farem una ferrada a Vallcebre quatre de les noies, i ens retrobem a Cal Tesconet, Gisclareny, a l'hora de sopar amb quatre noies més per tal de fer petar una mica la xerradeta.

La ferrada va molt bé, i sense cap inconvenient pugem a dalt de tot de les Roques d'Empalomar per admirar el paissatge. Realment es tracta d'una activitat d'iniciació sense cap pas dificultòs, i que es pot fer en un parell d'horetes contant l'aproximació. Penso que està bé per fer-la com a complement a altres coses , ja que el desplaçament s'ha d'aprofitar. Al poble de Vallcebre, recollim a la Roser, i carreguem bici i noia, i cap a Saldes. Allà, veiem que el documental que voliem veure no es fa aquest cap de setmana, no hi ha problema, anem a veure que tal son les coques en aquest poble....
Mica en mica, van arribant a Cal Tesconet totes les convocades, la nit promet, cel amb un munt d'estels, quina rasca. Entre totes anem preparant un bon sopar, a base d'amanida,pasta i butifarres a la brasa, quin festival. A l'endemà, arriba la Susanna de Matadepera, i ens enganxa esmorçant. Qui no té cap , té cames, així que no ens pot acompanyar perque s'ha deixat la roda a casa, imprescindible per fer l'excursió, decideix fer una mica de footing ( 22 km !!) , res, per passar el temps.
La ruta, sense cap entrebanc, ens va mostrant el desnivell i el paisatge nevat del Cadí, fins i tot trepitgem neu amb la bici. Baixant des de el Collell, per la pista que segueix la cara nord del Pedraforca, trobem les esperades plaques de gel, fet que ens va molt bé, perque no hi han cotxes, nomès trobem dos valents, en masculí, que pugen cap al collell.
Bon ambient, excursió amb colors de tardor i neu, el dia ens ha acompanyat a: l'Anna , Susanna, Montse, Bego, Roser, Raquel, Sandra, Susanna i Àngels. Gràcies a l'Àngels del Refu per la seva inesgotable hospitalitat. FIns a la propera !!




Ferrada resenya: http://www.pirisport.com/ferratas/catalunya/20.html
Ruta : http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=241889

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't