dissabte, 11 d’octubre del 2008

Btt Els Ports : Falset - Pantà d'Ulldecona




Travessa de dos dies amb els companys del BttCec, alguns repeteixen de la Transpi, quin masoquisme.Sortim de Falset, i el propósit és arribar a La Senia per camins de muntanya, evitant el màxim l'asfalt. Així doncs, agafem el bus a BCN i sortim de Falset, desprès de passar pel bar, 14 mossos i una mosa. El temps era amenaçant, com diu el Sr. Molero a la seva crónica: "nubes de todos los tamaños,formas y colores... grises nos dieron la bienvenida. La predicción metereológica era para quedarse en casa, pero no iba con nosotros" . El primer dia, avaria de frens, punxada i parada a Mora d'Ebre per arreglar el tema. Dinem a Miravet, i continuem fins a enganxar la via verda, amb els seus fastàstics túnels més negres que el carbó que li donen una mica de misteri al recorregut. Arribem a Horta de St Joan per descansar i sopar amb 80km i uns 1.200+.

A l'endemà, el temps ja no perdona i arribem a Beseit enmig un temporal que ja no ens abandonarà fins al final. Travesem els Ports, enmig de la boira, i formem tres grupets . Ja no ens retrobem fins a arribar al pantà d'Ulldecona. Ells baixen com estava previst pel barranc de l'Infern, i la resta, seguint la sabiduria popular de Fredes, concentrada a l'únic bar del poble, baixem per la carrera enmig d'una boira que es podia mastegar, i mullats fins al moll de l'ós.

Encara hem d'estar contents de no patir cap accident, les condicions acompanyaven. Com sempre, es va crear un ambient molt divertit, fins i tot , la polèmica discusió per com encaravem l'esmorçar del diumenge, on es va resoldre el tema amb discurs "rojillo", i de forma democràtica.

Ja estic esperant la següent sortida de tardor, ja no m'enrecordo del fred....., ni de la pluja..., ni dels colls... , ni del fang....

Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=216494

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't